Huisartsenpraktijk Spaarndammerbuurt is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk. De ze vorm is niet geschikt voor vragen die met spoed of korte termijn beantwoord moeten worden. Ook wanneer de klachten veranderen, er sprake is van emotionele problemen of er een nieuwe klacht  is, kunt u beter bellen met de praktijk.

Deze vorm is geschikt voor het opvragen van uitslagen, vragen over medicijngebruik, uw chronische ziekte of uw klacht waarvoor u al bij de huisarts of praktijkverpleegkundige was.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten.

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp of medewerker voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.