Huisartsenpraktijk Spaarndammerbuurt is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Spreekuur: hoe werkt het?

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. De spreekuurtijden vindt u onder het kopje huisartsen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Avondspreekuur

Op maandag avond heeft dokter Kerstens avondspreekuur van 17.30 tot 19.30, dinsdag avond heeft dokter van Rooijen avondspreekuur van 17.30 tot 19.30u en op donderdagavond heeft dokter Lauriks avondspreekuur van 17.30 tot 19.30

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

TIP: Als u tusen 8 en 10 uur belt heeft u de meeste kans dat u dezelfde dag terecht kan. Wij hebben gaten in het spreekuur gemaakt voor spoedgevallen en andere redenen waarom het dezelfde dag moet.